VW 181 Type3 Squareback, 1972

Restaurācija II 7.59
01-Jan-2009

Viss turpinās!
Pie viena izlabots tiek viss ko vien var atrast par nevēlamu esam - uzbūvētas no jauna lonžeronu "kastes" ( bija mēreni nopuvušas), šaubīgie gandrīzcaurumi pa stūriem pie grīdas... tas pats tiek darīts arī pie aizm. spārniem - lai kādu laiku vairs nebūtu jāuztraucas un pēc gada atkal jāķeras klāt cīņai ar tiem pašiem nelabumiem.
Tiek aizlikti ciet visi nevajadzīgie caurumi un atvērumi, kas nepieder vairs pie jaunā koncepta - kā piem. benzīna ielietuves vāciņš uz spārna - lejamcaurums tagad atradīsies zem priekš. vāka, kā vecajām vabolēm . Savas priekšrocības jau būs - abi spārni izskatīsies vienādi gludi un skaisti, neviens nevarēs nospert benzīnu ( jo vienkārši nevarēs atrast un tikt klāt, no kurienes nosūkt...) .
Tiktāl labās ziņas, bet...
...kamēr cīnos ar bleķiem un 'vairs jau nebleķiem' , virsbūves paredzētais krāsotājs aizklīdis labākas dzīves meklējumos uz Norvēģiju un tik drīz atpakaļ netaisās... Tieši šobrīd jau vēl nav aktuāls, bet pēc neilga laika būs gan !
Jāsāk no jauna "mest lokus" pa tuvējo apkārtni meklējumos pēc normāla veča un darbnīcas, kur varētu novest iesākto līdz galam par normālu cenu un pietiekami labā kvalitātē. Jācer, ka uz nedaudz siltāka laika pusi, izdosies sameklēt cilvēku un vietu - šā vai tā tagad ir par mitru un aukstu, lai ko darītu krāsošanas laukā...
Bet laiks, kā zināms, lido vēja spārniem...!
*
Turpinājums sekos.

VW Type3 Squareback, Restaurācija II

VW Type3 Squareback, Restaurācija II

VW Type3 Squareback, Restaurācija II

Jautājuma cena: 1 Ls

Tēma:

Novertē šo rakstu!

Komentāri (0)