VW Golf Golf Mk2, 1989

VW Golf Golf Mk2

4.34

Novertē auto kopumā!

  • apskates: 6 (šodien 0)
  • pievienots: 12-Apr-2014

Sekot šim auto

Iveta Kramiņa (Iva505)

Iva505

5.03

Iveta Kramiņa (Rīga)
Mercedes-Benz E 280 CDI
Redzēta 20-Feb-2016

Servisa grāmata (ierakstu nav)

EA-4581

EA-4581

-.--

Par manu auto VW Golf

Motora tilpums: 1.6 ltr
Izlaiduma gads: 1989
Pirkuma gads: 2014

Auto iegādāts pavisam nesen - aprīļa pirmajā nedēļā. Jau sen bija doma par savu auto, taču, tā kā beidzot bija tiesības, negribējās iegādāties neko tādu, kam nebūtu dokument vai tas kā savādāk nebūtu izmantojams tiešām ikdienā. Prasījās beidzot pēc nopietni lietojama auto. Tā kā ar darbu bija kā bija, dzīvoju uz haltūrām un bija nepastāvīgi ienākumi, sakrāt neko neizdevās. Uz kredīta neko negribēju ņemt, un tāpat jau nebūtu dots, jo ienākumi nebija pierādāmi.
Tā nu sanāca, ka B kategorijas stāžs bija sasniedzis jau 3 gadus, taču auto nebija neviena. Toties bija bijuši 3 auto pirms tiesību nolikšanas. Sarkastiski...
Šis auto «uzradās» pēkšņi. Labam draugam paziņa sāka tirgot sava pagalma sastāvu, pārdodot vairākus vecos auto par lētu naudu. Mana paziņa tam bija uzdūries un izlēmis, ka varbūt tas ir auto man. Lēts, automāts... Kamēr es pati sapratu, ka automāts ar maniem ienākumiem var arī nebūt - man galu galā vienalga kāda kārba - tikmēr paziņa uzstāja, ka man jāpērk tikai automāts. Šo auto viņš pats bija izmēģinājis, zvanīja man, teica, ka apskate gandrīz gadu un tirgojas lēti. Teicu uzreiz, ka tādas naudas man nav.
Atradās vēl kāds labs cilvēks, kas ar manu paziņu man neprasot sarunāja, ka, ja vēlos to auto, man aizdos naudu. Tā kā tikko biju sākusi mācīties jaunajai darba vietai, tad ir skaidrs, ka nākotnē būs arī alga un darbs, jo to paredz mācību līgums.
Tā nu «es» šo auto «iegādājos» - pat neredzēdama ne reizi. Redzēju tikai tad, kad pienāca pārrakstīšanas diena. Taču man šis auto patika jau pirms viņu ieraudzīju. Lai vai kāds, bet tas bija mans. Paziņām visiem ir kvalitatīvāki, jaunāki auto, taču šis tomēr ir mans. Lai uz (salīdzinoši neliela priekš auto) parāda, bet tas bija mans. Cik zināju, ar to pietika.
Protams, tajā ir jāieliek vēl līdzekļi, bet kopumā šis ir vēls viens auto, kā stāvoklis neatbilst cenai. Tāpat kā pats pirmais auto, arī šis ir lētāks par tā kvalitāti. Turklāt automāts.
Jā, es turpinu iekārot tos pašus auto, ko parasti, atskatīties uz ielas. Taču lai vai kā, šis šobrīd ir mans mīlulis un tieši šis ir pelnījis īpašu attieksmi.

Uzrakstīts 12-Apr-2014

Novertē šo rakstu!

Komentāri (0)