Renault Megane II 1.6 16v, 2004

Renault Megane II 1.6 16v

4.80

Novertē auto kopumā!

  • apskates: 21 (šodien 0)
  • pievienots: 12-Mai-2009

Sekot šim auto

Kristaps Skutelis (krizdabz)

krizdabz

2.72

Kristaps Skutelis (Rīga)
Renault Megane II 1.6 16v
Redzēts 24-Dec-2013

Servisa grāmata (ierakstu nav)

Renault II 1.6 16v , 2004

Šim auto seko (1)

Fato

Par manu auto Renault Megane

Motora tilpums: 1.6 ltr
Izlaiduma gads: 2004

Nopirku nesen, jo darbīgā ikdiena bija radījusi nepieciešamību pēc auto. Izvēloties auto svarīgi bija, lai tas ir ekonomisks un ne pārāk liels, tāpat arī bija konkrēta naudas summa ar ko jārēķinās. Apskatot auto sludinājumu portālus neko diži liela izvēle ar man interesantām automašīnām nebija un šis faktiski ir trešais auto, ko apskatīju. Uzreiz iepatikās dizains, izbraucu aplīti, pēc dažām dienām uz diagnostiku un jau nākamajā auto bija manā īpašumā.

Aprīkojumā ir visi 4 elektriskie logi, lietus sensors, automātiski aptumšojošais atpakaļskata spogulis un vairāk neko tādu extra autiņā nesaskatu.

Patēriņš (pēc borta kompja datiem) pa trasi noslīdēja līdz 5.9l uz simtu, pilsētā tie ir aptuveni 8 litri.

Auto ir ietilpīgāks nekā no malas izskatās, bagāžnieks pietiekami liels un arī gana vietas pasažieriem. Noder arī tā fīča, ka aizmugurējie krēsli ir nolokāmi. No vadītāja pozīcijas ļoti labi spoguļos redz, kas notiek aizmugurē - iepriekš šo aspektu apšaubīju ņemot vērā interesanto aizmuguri. Auto nav nekas īpaši ņiprs, bet ko var gribēt no stock 1.6 motoriņa, nav jau pirkts gonkošanai. No problēmām varu minēt to, ka jau esmu nomainījis vienu aizdedzes spoli, kas nobira pēc manis nobrauktiem 2k km (kopā autiņam nobraukti 107k km). Bet cik saprotu, tā ir visu šo megaņu slimība. Tad vēl tāda pusaktuāla ir problēma ar tukšgaitas apgriezienu peldēšanu. Iesākumā autiņš pat slāpa, bet pēc eļļas nomaiņas problēma ir zudusi (vismaz uz kādu laiku). Vienu dienu bija problēma ar signalizāciju. Nospiežo auto atslēgšanas pogu uz pults, bet nekas nenotiek. Izņēmu/ieliku bateriju pultī un viss darbojas. Iespējams baterija iet uz beigām, iespējams cita vaina. Par maz esmu ar šamo vēl nobraucis, lai īpaši objektīvāks spriedums.

Uzrakstīts 12-Mai-2009

Novertē šo rakstu!

Komentāri (1)

Dzēsts lietotājs

Dzēsts lietotājs

Krāsa forša - tāda dzīvīga un svaiga! Vispār jau franči kauj ar dizainu un šis ir labs piemērs.

Uzrakstīts 12-Mai 09:59