VW Kafer VW Mountain Bug, 1974

Evo IV 5.55
16-Jūl-2010

Ceturtā motora versija-
1835cc ,
92x69 ,
Compression Ratio 1:7.5 (pagaidām...)
- uzlikts viss, kas bija sagādāts...
Izmests 3200km līkums pa LT,PL,CZ,A,H,SVK,PL,LT ...
Pa ceļam -
- pārtrūka spidometra trose (štrunts, braucu pēc navigācijas cipariem!);
- pazuda tuvie/tālie (palika gabarīti, bremzes - pa nakti nebraucām un spilgtajā saulē tuvo neesamība nevienu neinteresēja...);
- ceļojuma pēdējā piektdaļā stipri samazinājās tukšgaitas rpms ( bet braukšanu tas netraucēja-mājās pārmazgāju filtrus un karburatorus, viss atgriezās labākajos parametros!)
*
Padomi -
- aizvien neticiet reklāmas uzrakstiem Polijā - tie joprojām lielmanīgi sola to, ko nespēj dot !!!
- nelejiet degvielu nezināmu nosaukumu tankos...labāk lietojiet SHELL, STATOIL , BP ...lējiens LOTOS'ā arī bija tas, kas piecūkoja karburatorus...
- ceļi PL palikuši eiropejiskāki, bet braukšana pa PL satiksmi joprojām ir viens vienīgs stress, ja vien ir iespēja nebraukt pa PL ceļiem - izmantojiet to !!! Lietojiet prāmjus, apkārtceļus, draugus un paziņas pie stūres (labi nav attiecībā pret tiem , bet ko lai dara...) , būs mazliet dārgāk un varbūt arī ilgāk, toties ieguvums ( skaidrs saprāts un bezstresa psihe kā atvaļinājuma galvenā balva!) ir nesamaksājams ...!!!
*
Iepriekš teiktais NEATTIECAS uz CZ , A , H un SVK !!!
Tur viss ir kā pie cilvēkiem - neviens nesola neko, ko nespēj...vai to kā tur nemaz nav ...drīzāk uzrodas negaidītas , cenās iekļautas ,ekstras kā visnotaļ patīkami pārsteigumi !
Braukšanas apstākļi vienkārši lieliski!

VW VW Mountain Bug, Evo IV

Jautājuma cena: 1 Ls

Tēma:

Novertē šo rakstu!

Komentāri (0)