Peugeot 205 GTI, 1985

Peugeot 205 GTI

5.88

Novertē auto kopumā!

Sekot šim auto

valdis melderis (valdins)

valdins

5.70

valdis melderis (Dobele)
VAZ 2105
Redzēts 13-Dec-2016

Servisa grāmata (3 ieraksti)

jaunais dzinejs 5.17
13-Sep-2009

sanaca ta ka vecajam dzinejam izputa galvas blivi un tad nu lai pasam pec tam nebutu jakramejas tika izsecinats ka japarlasa visu dzineju. galva tika nosedinata par 2mm lai palielinatu kompresiju, sobrit norit darbi pie kanalu sliipesanas. bloks tika viss izjaukts un parlasits jo atklajas ka divi virzuli bija ieplaisajusi un ari sales jau krietni padilusas tas viss tika nomainits un pagaidam apaksa butu gatava bet galvai vel ir jaatrod sporta sadalene un ari lielaki varsti. ir projekta ari doma ka jauzstada regulejamais kompis, pec cenas tuvakais ir MS2.
p.s. pagaidam tas viss.

Peugeot 205 GTI, jaunais dzinejs

Jautājuma cena: 600 Ls

Tēma:

Komentāri (0)
sajuga un karbas maina 5.17
02-Aug-2009

naudas taupibas del sajuga disku parkniedeju nevis pirku jaunu. atrumkarbai bija izsabeidzies reduktors kuru nomainiju pret blokejoso reduktoru. tika ari parvietots gaisa meritajs jo orginalaja izpildijuma gaisa filtrs traucetu jaunajam zirnekla izpludes kolektoram, un sobrit tiek buveta jauna izplude ar diametru 60mm un izpludes kolektors 4-2-1. aizmugurejiem diskiem tika uzlikti 10mm flanci, ka ari iegadats jauns sezamais kurs gan vel ir japarsuj. ka nakamais ieplanots nomainit atsperes jo sis ir parak mikstas, izvedot aizsargpanu un ielikt salona drosibas karkasu.

Peugeot 205 GTI, sajuga un karbas maina

Jautājuma cena: 35 Ls

Tēma:

Komentāri (0)
auto uzlimes 5.09
04-Jūl-2009

pateicoties sia ''autofans'' atsaucibai un lielajai pretimnaksanai esam tikusi tik talu. nomainijam sajugu ( kurvis, disks, spararats), tikam pie uzlimem un ari sakam buvet dzinejam jauno izpludes sistemu ( zirneklis, turbina) ka ari parveidota iepludes sistema. vel tik atlicies iegadaties karbas reduktoram jaunus zobratus (vecie neiztureja slodzi braucot pa trasi)

Peugeot 205 GTI, auto uzlimes

Jautājuma cena: 0.99 Ls

Tēma: pamanams uz ielas

Komentāri (0)