Mazda MX-3 RS, 1996

Spuldzīte 2.67
06-Jūn-2009

Baigi dīvaini. Šopavasar izkūrās beidzot viena tuvā gaisma. Domāju, nopirkšu ielikšu foršas krutas divas jaunas lampiņas. Ieliku Philips. Pagāja daži mēneši... izkūrās viena un tad otra. Nu labi, pieņemsim Philips nemāk taisīt lampas. Nopirku krutu komplektiņu Osram. Nu nepagāja divi mēneši kad viena atkal izdega...

Tagad naudas taupības nolūkos ieliku atpakaļ parasto vācu orģinālo lapmiņu kuru nopirku kopā ar auto un kura man jau vairāk kā gadu šeit paspējusi nokalpot.

Secinājums... vai nu mums te sūdus tirgo vai arī man uzlikts kautkāds lampiņu lāsts :D

Jautājuma cena: 0 Ls

Tēma: h4 spuldzīte

Novertē šo rakstu!

Komentāri (5)

jaaniic

jaaniic 4.09 Redzēts 06-Mai-2020

HA! Nesen pabiju pie tjūningvīriem pa citu tēmu un nejauši uzjautāju pa gaismām. Izrādās daļa no tām lampiņām, kas veikalā nopērkamas kā "+50% gaismas" vai "cool white" un tamlīdzīgas vispār skaitās ar jūtami mazāk darba stundām, jo iekšā iepildīta savādāka gāze, kas vairāk karst kas arī ietekmē vibrācijjūtīgumu. Un ņemot vērā, ka mans auto jau tā ir paciets, es vairs ne par ko nebrīnos. :) Braucu atkal ar parastajām iedzeltenajām spuldzītēm un aizmirstu par šo problēmu :)

0

Uzrakstīts 10-Jūl 15:54

Dzēsts lietotājs

Dzēsts lietotājs

Varianti ar lampiņu izdegšanu pēc manas pieredzes: a) vibrācija - nenostiprināti lukturi vai pēc šķilšanas, piemēram, lukturiem aplauzta puse stiprinājumu b) ļurīgs klemmju kontakts pie spuldzes, rezultātā norisinās mikrodzirksteļošana, kūst vada gali, karst kontakti un rezultātā izdeg lampiņas, kā arī notiek citas kakas.

Uzrakstīts 27-Jūn 16:05

Dzēsts lietotājs

Dzēsts lietotājs

Iespējams, automašīnai vibrējot, jaunās lampiņas ātrāk izdeg. Varbūt Tu neakurāti ieliki un nostiprināji. Man autiņā arī visu laiku dega viena spuldze ārā, jau zb, aizbraucu uz servi, piespiedu kārtā, TA nelaida cauri tuvās gaismas, samainīju uz padārgajām BOSCH lampiņām, meistari ielika kārtīgi, tagad i fokuss precīzss, i vairs neizdeg (ptu ptu ptu) :)

Uzrakstīts 27-Jūn 15:55

Mr Jones (garjanis)

Mr Jones 8.52 Redzēts 07-Mai-2023

gan jau ka laasts... labi ka policija neredzeeja tavu vienacaino mazdu :D

0

Uzrakstīts 27-Jūn 15:17

Kaspars Skadiņš (Iceman)

Kaspars Skadiņš 6.52 Redzēts 15-Jūl-2011

tām krutajām vai nebija tievāks kvēldiegs un tāpēc arī mazāk dega ;)

0

Uzrakstīts 18-Jūn 11:47