Opel Omega 2.5V6, 1994

Opel Omega 2.5V6

4.71

Novertē auto kopumā!

Sekot šim auto

Brakkis

Brakkis

3.25

Jēkabpils
Opel Omega 2.5V6
Redzēts 17-Mai-2010

Servisa grāmata (2 ieraksti)

Gatavošanās skatei 2.81
13-Dec-2009

Beidzot, pēc apmēram pusotra gada stāvēšanas, atkal gāju skati. Dabūju lapu, bet tas jau bij zināms, jo neesu vēl priekšējo vējstiklu nomainījis, a brauk ta vajag - sniegs nāk! Vēl dabūju 2nieciņu par izbalējušām pagriezienu lampiņām un neesošiem bremžu trubiņu turētājiem. Viss cits bumbās (ieskaitot standarta 1 par rūsu un eļļu). Prieks par bremzēm, kuras izdevās sataisīt, ka atšķirās tikai par 0.1, a roķene pat pa nullēm ar izlekšanu no ruļļiem - samainīju visus klučus, lokus. Iekustināju roķenes trosīti, norestaurēju :) ar izoleni tās aizsarggumijas un galvenais - saliku daudz stingrākas atsperes atvilkāsnai (vecās no roķenes loku komplektiņa). Dabūju arī beidzot vēl oriģinālo labās puses balstšarnīru nomainīt - bij manāmi izdilis.
Nu tad vēl šādi tādi sīkumiņi - ierūsējusi logu tīrītāja asīte, svaigāki lukturi, nestrādājoši krēslu un logu slēdzīši, kas jāsapūš ar kontaktu līdzekli. Šonedēl mainu stiklu un braucu!

Jautājuma cena: 100 Ls

Tēma: Bremzes, skate, opora

Komentāri (0)
Zobsiksnas maiņa 2.53
12-Sep-2009

Drošības pēc nomainīju zobsiksnu un rullīšus. Pats neņēmos, to veica servisā (nožēloju), jo jaunu vārstu vāku blīvju vietā es ieguvu vēl lielāku noplūdi... Reizē tika samainītas arī tās pašas vvb (itkā) un sveces.

Jautājuma cena: 170 Ls

Tēma: Zobsiksnas maiņa

Komentāri (1)