Mazda 6 , 2003

Mazda 6

3.63

Novertē auto kopumā!

  • apskates: 6 (šodien 0)
  • pievienots: 12-Aug-2010

Sekot šim auto

JEVGEM

JEVGEM

2.41

Liepāja
Mazda 6
Redzēts 14-Aug-2010

Servisa grāmata (ierakstu nav)

Par manu auto Mazda 6

Izlaiduma gads: 2003

Auto tika pirkts deelj taa, ka jau standartaa izskataas vizuaali ljoti patiikami un taa kaa man patiik padarboties gar automashiinaam un patiik vinjas uztureet tehniskaa un vizuaalaa kaartiibaa - tika pienjemts leemums Mazda 6!!!

Uzreiz nopērkot tika veikta nepieciešamā apkope, lai varētu droši bez problēmām un bailēm pārvietoties pa ceļu – tika samainīta zobsiksna, rullīši, ūdenssūknis, ārējās siksnas diviem rullīšiem gultņi, degvielas filtrs, eļļas filtrs un iepilināta Castrol sintētiskā eļļa.

Tad sekoja oriģinālo R16 disku noņemšana un atstāšana ziemai un vietā no manas darba vietas ļoti labā piedāvājumā un izpildījumā tika iegūti BIG BILL R18 diski, vienīgi riepas bij taadas pašvakas, bet nu pirmai vasarai pilnīgi pietika...

Protams uzliekot tādus diskus automātiski nācās atsvaidzināt suportu izskatu... ar HAMMER DARK BLUE kraasu...

Tālāk sekoja ideja par salona pārkrāsošanu, no vidus daļas līdz jumtam viss bija balts, kas mani galīgi neapmierināja... tādēļ pēc dažādām apspriedēm un variantu meklēšanām viss veiksmīgi tika atrisināts...un salons kļuva pilnīgi melns!!!

Nākamais solis bija dažu papildus mērinstrumentu uzstādīšana - Turbo spiediens, eļļas spiediens un lādēšana, kas viss veiksmīgi tika sastiprināts pie vadītāja puses stoikas!

Vēlāk tika uzstādīts original Mazda 6 spoilerīts.

Tika veikts mazs Brake upgrade...
Tika uzliktu original dubļu aizsargi, samainīts xenon no 4300 uz 6000
nu un gan jau ir veel dazaadi siikuminji kurus esmu aizmirsis piemineet Motora tilpums: 2.0 ltr
Izlaiduma gads: 2003
Pirkuma gads: 2008
Nobraukums: 115'000 km

Uzrakstīts 12-Aug-2010

Novertē šo rakstu!

Komentāri (0)