Mercedes-Benz C 270 CDI Sudrabs, 2004

Apgrūtināta Mercedes-Benz C 270 CDI iedarbināšana 3.03
22-Okt-2010

Iestājoties vēsākam laikam dabā 2010. gada septembra otrajā pusē, vienu rītu vairs nevarēju iedarbināt savu Mercedes-Benz C 270 CDI kā parasti. Pagriezu starteri vienreiz - nevar iedarbināt. Griežu starteri otrreiz - atkal nevaru iedarbināt.

Rezultātā auto izdevās iedarbināt tikai pēc visai ilgstošas startera griešanas. Tā tas atkārtojās vēlreiz un tad jau pieteicu auto “Dīzeļcentrā”. Auto remonts tika veikts 1. oktobrī un problēmas cēlonis, kā jau paredzēju pēc iepriekšējās pieredzes, bija dīzeļdegvielas atplūdes trubiņu neblīvums, kad tajās iekļuva gaiss un degviela aizplūda atpakaļ uz bāku.

Identiska problēma, kad saskāros ar grūtu auto iedarbināšanu bija manam iepriekšējām Mercedes-Benz C 250 TDT. Tad degviela, atplūdes šļauciņu neblīvuma dēļ arī aizplūda atpakaļ uz bāku un reizēm no rītiem dzinējs bija nežēlīgi jāgriež ar starteri, lai to iedarbinātu. Visbiežāk šī problēma bija novērojama tieši tad, kad gaisa temperatūra bija tuva nullei.

Atceros, kā ziemā manu Mercedes-Benz C 250 TDT vilka uz ”Domenikss” servisu, lai to novērstu. Vīri ķimerējās pusi dienas, samaksāju rēķinu Ls 45, kas 2002. gadā bija lielāka summa nekā pašlaik, taču problēma netika novērsta. Beigās aizvedu auto uz “Dīzeļcentru”, kas konstatēja atplūdes caurulīšu neblīvumu, novērsa to un problēma pazuda. “Dīzeļcentrā” remonts aizņēma nepilnu stundu un maksāja Ls 6.

Tagad šīs pašas problēmas novēršana “Dīzeļcentrā” 2004. gada Mercedes-Benz C 270 CDI izmaksāja Ls 54,28.

Jautājuma cena: 54 Ls

Tēma: mercedes, C270, CDI, iedarbināšana

Novertē šo rakstu!

Komentāri (1)

Dzēsts lietotājs

Dzēsts lietotājs

Paveicās, ka pie vainas nebiaj CommonRail sprauslas, kurām simptomi ir visai līdzīgi :)

Uzrakstīts 09-Nov 19:07