Jeep Cherokee XJ, 1994

Jeep Cherokee XJ

7.22

Novertē auto kopumā!

Sekot šim auto

Niklāvs Kalnciems (Niklavs)

Niklavs

4.05

Niklāvs Kalnciems (Rīga)
Jeep Cherokee XJ
Redzēts 28-Jan-2011

Servisa grāmata (1 ieraksts)

Virsbūves restaurācija jeb "plastiskā operācija" 6.74
28-Dec-2009

Tad nu tā...
Šķiet, ka līdz šim brīdim, Jeep'a virsbūvei servisos neviens nebija piedūris ne pirkstu. Taču visiem ir labi zināms, ka šāds brīdis agri vai vēlu pienāk.
Daļēji "pretslīdes materiālu" dēļ, daļēji smago ekspluatācijas apstākļu dēļ, auto bija kļuvis tāds, kādu jūs varat redzēt pirmajās bildēs:(
Iespējas bija trīs:
1. Neiziet tehnisko apskati un šķirties no Jeep'a - nekādi neder.
2. Uzlikt "bundžu" no cita Jeep - būtu labs variants, ja uz doto brīdi man piedāvātu tādu pašu Jeep par sakarīgu cenu; šāds variants neatradās.
3. Restaurēt virsbūvi - gan cenas, gan pievienotās vērtības ziņā, vislabākais variants.
Šim darbam izvēlējos puišus vārdā Edgars un Andrejs no firmas "Edan Auto", kas atrodas Siguldā.
Kā tad viss notika un kas tika padarīts?
Par cik virsbūvju tehniskie aspekti nav mans "jājamzirdziņš" atļaušos pārpublicēt pašu meistaru rakstīto, no viņu mājas lapas www.hobijauto.lv

"Demontējot salona detaļas atklājās skats, kas pārsteidza, jo auto ir koridējis lielā platībā, skarta praktiski visa grīda, lanžeroni jāpārmetina un vēl daudz dažādu konfigurāciju virsbūves kabatu!"

Vēl viens citāts-rezumē, kad darbi bija paveikti:

"Projekts noslēdzies, darbi ap auto paveikti! Gala rezumē - gan darbnīcai, gan klientam pie auto izjaukšanas atklājās, ka melns ko mālē ir vēl melnāks kā bija sākotnēji domāts, tas nozīmē, ka darbi kurus paveicām mēroga ziņā bija praktiski 2 reizes vairāk. Tātad auto virsbūve tika pārmetināta (grīdas paneļi, lonžeroni, arkas, utt.) praktiski pilnībā, visi mezgli tika locīti "no rokas", visa auto grīda tika sagruntēta, saliktas šuvju mastikas no jauna, saklāti pretkorozijas aizsargslāņi grīdai un dobumos sapūsts pretkorozijas vasks un veel daudz sīku darbiņu, kā piemēram krāsošana, vietām, kuras tika mehāniski bojātas darbu izpildes laikā, vējstikla maiņa utml."

Ar darbu puišu darbu esmu ļoti apmierināts. Zinot dažādas nianses, kā auto tika pastiprināts, domāju, ka vismaz 5 gadus varēšu braukt bez bēdām.

Skatieties bildes!

Jeep Cherokee XJ, Virsbūves restaurācija jeb "plastiskā operācija"

Jautājuma cena: 1240 Ls

Tēma: Jeep, virsbūves remonts

Komentāri (0)