Audi A4 lielceļa skrējējs, 1999

Audi A4 lielceļa skrējējs

4.53

Novertē auto kopumā!

Sekot šim auto

Pakaļējā loga tīrītājs sāk atteikt 2.61
08-Feb-2012

Ja arvien biežāk sāk atteikt pakaļējā loga tīrītājs, pārstāj to lietot!!!! Nopietni. Jo viņa iekšas ir sākušas rūsēt un var nodegt motors no pārslodzes! Pie pirmās iespējas noņem to mehānismu, atjauc vaļā un notīri galveno puszobratu un vispār visu mehānismu no rūsas. Apdare vākam ir noraujama, uz sprādzēm ir, bet vienmērīgi rauj nost, jo var viegli nolauzt metāla lenšu spraudņus, kas ir uz trausliem plastmasas izcēlumiem.

Jautājuma cena: 0.5 Ls

Tēma: Pakaļējā loga tīrītājs

Komentāri (0)
Smird degoša eļļa, kad apstājas 2.69
08-Feb-2012

Ja siltu braucot un apstājoties jūtama eļļas deguma smaka, visticamākais beidzot sabojājušās vārstu vāku blīves. Laiks mainīt! Itkā varot pats izdarīt, vien jābūt pareizajiem instrumentiem. Blīves pērkam sekojošās: http://www.autospares.lv/search.html?article=078198025&sort___search_results_by=final_price&search=mekl%C4%93t&term=0&smode=A1&g=5
Itkā vajagot arī hermētiķi. Par cik neesmu vēl pats pircis šo blīvju komplektu, tad nevaru pateikt, vai tajā ir arī hermētiķis. Ir aizdomas, ka jābūt. Tātad vadamies pēc sekojošā video:
http://www.youtube.com/watch?v=EYmYBvuX6Lc
tur ir arī citi video ar konkrētākiem soļiem.

Jautājuma cena: 0.5 Ls

Tēma: Motoreļļa, smirdoņa

Komentāri (0)
Pagrieziena lukturi ieķeras un nemirgo. 5.26
08-Feb-2012

Ja gadās, ka pagriezieni ieķeras un nemirgo, nevajag skriet uz servisu vai pie elektriķa, vajag noņemt dekoratīvo līsti no paneļa vidusdaļas, kur avārijas signāla poga pa vidu. To līsti vienmērīgi var noraut, viņa uzspraužamā. Tad jāizņem avārijas poga ar visu to moduli, kurā viņa iekšā, modulim ķepas sānos ar pretzobu. Vai nu ir kāds viltīgais skrūvjgriezis, ar kuru standarta audi pretzobus neitralizē, vai ar izjūtu mokam ārā to moduli. moduli atveram, izspiežot plastmasas stienīšus, kas šķērsām iebīdīti, tad moduli var viegli izjaukt. Notīram magnētiskos kontaktiņus no apdeguma un putekļiem, viegli ar smalkāko smilšpapīru vai vīlīti. saliekam visu atpakaļ un uzsaucam andzikam labu konjaku vai alu. ;)
Vispār skatamies šo video un viss ir skaidrs:
http://www.youtube.com/watch?v=QN-tNDB7DpE

Audi A4 lielceļa skrējējs, Pagrieziena lukturi ieķeras un nemirgo.

Jautājuma cena: 0.5 Ls

Tēma: Pagrieziena rādītājs, Pagrieziena lukturis

Komentāri (0)