Audi 200 2.1 T, 1989

Audi 200 2.1 T

8.05

Novertē auto kopumā!

Sekot šim auto

Rolands Pastars (maniax)

maniax

4.58

Rolands Pastars (Preiļi)
Audi 200 2.1 T
Redzēts 02-Sep-2018

Servisa grāmata (7 ieraksti)

lukturi 5.32
30-Jūn-2012

Aizbraucu pie topošās sievas uz lauku mājām. Pēc garā ceļa biju noguris un no rīta plānoju ilgāk pagulēt kā nekā beidzot brīvdiena bija :D Nu ko sapņoju par zemākām benzīna cenām te pamodina ''Celies! Skrien ārā nomierini mammu!'' Topošā sieva teica. Es īsti nesaprašanā kas tad nu bet tad tāds ļoti nelabs teikums izskanēja ''Mamma ar golfu audzikā ieskrēja!'' Sākumā pie sevis tā skaļi nolamājos un tad jau domāju kāda vēl mierināšana jāiet skatīties ko sadarījušas, protams, skaļi to neteicu. Saģērbos izplanēju ārā jā lampas nav, sievas māte bez maz vai trīcošām rokām streso. Jau pirmajā sekundē sapratu ka būs grūti tādus lukturus atrast. un tā ir... ja kādam mājās mētājas V8 lampas labprāt kreiso sānejo atpirktu. Vai arī nopirktu abas sānejās ar oranžajiem pagriezieniem lai TA varētu iziet der gan no 100 (cigāra), gan V8 Ja kādam ir ko piedāvāt lūdzu ziņojiet. Bet interesē tikai sarkanas, melnas mazāk un parastās (dzeltenās) vēl jo mazāk.

Audi 200 2.1 T, lukturi

Jautājuma cena: 15 Ls

Tēma: topošā sievas māte

Komentāri (0)
Šaujam uguņus 5.05
27-Mai-2012

Bija mazas problēmas ar šprici. Nesamērīgi daudz degvielas dzina iekšās, līdz ar to daļa nemaz nespēja sadegt. Taču atkal defekts kļuva par efektu (protams, tikai īslaicīgi). Tagad viss jau ir salabots taču kaimiņus Kapseļu ielā gan panervoju :D Ceru ka video varēs redzēt!

Audi 200 2.1 T, Šaujam uguņus

Jautājuma cena: 0 Ls

Tēma: ehaust flames

Komentāri (0)
Defekts kļūst par efektu 5.82
18-Mai-2012

Biju aizbraucis uz laukiem. Tur pa ''jaukajiem'' ceļiem pazaudēju vienu izpūtēja stiprinājuma gumiju. Nu nekas būšu Rīgā uzlikšu citu. Jā kā tad, protams, noslinkoju. Lai nesistos pie virsbūves uzliku uz ātru roku savilcēju un miers. Drīz atkal nācās aizlaist uz laukiem. Un kā jums liekas? Vēl nokrita, bet ne cita gumija, bet gan izpūtēja pēdējai bundulis ar uzgali :D Iebraucu garāžā uzcēlu uz pacēlāja, bet nebija laika un paspēju tikai pilnībā šo noņemt. Braucu un sapratu ka skaņa nav nemaz tik liela pat izmaiņas nav tik jūtamas. Taču niknāk uzspiežot gāzes pedāli skaņa ir pat ausij tīkamāka kā bija iepriekš. Domāts darīt jeb nedarīt, nelikšu nemaz atpakaļ to bunduli. Pat gasējot atlaižot gāzes pedāli un atstājot robā ''burkānus'' šauj. Tak ideāli :D Vienīgais mīnuss ir tas ka izplūdes gāžu smaka mazliet jūtama salonā. Taču izdomāju to ka pagarināšu izpūtēju jeb uzlikšu taisno trubu un miers līdz skatei :D Redzēsimies Rīgas ielās!!!

Audi 200 2.1 T, Defekts kļūst par efektu

Jautājuma cena: 0 Ls

Tēma: izpūtējs

Komentāri (0)
Eļļas maiņa 5.17
19-Apr-2012

Nu tad beidzot samainīju eļļu! Jau nedēlas divas bagāžniekā vadāju eļļas filtru. Visu laiku bija baigais slinkums, vai bokss aizņemts, bet nu beidzot saņēmos un to izdarīju :D Nu cik var vilkt garumā :D Sanāca tāds ātrais pitstops laika ziņā mazāk kā 10 min sanāca jeb žik žik un gatavs :D Uzreiz var just ka motors klusāks palika... Nākošreiz pacentīšos tā nevilkt visu garumā :D Nākošnedēļ gaidāmi lielāki remonti jeb uzlabojumi. Plānots ir izveidot apaļās arkas aizmugurē un griestus pārlīmēt. Ceru ka ar finansēm un materiāliem viss izdosies! Būs bildes pirms un pēc! Cerams...

Audi 200 2.1 T, Eļļas maiņa

Jautājuma cena: 13 Ls

Tēma: 10W40

Komentāri (0)
Palika robā!!! 5.21
15-Apr-2012

Braucu ārā no garāžas tā kā aizķērās atpakaļgaitā. Nu nekas pabendējot nervus dabūju ar spēku ārā. Nākošajā dienā jālaiž uz Latgali nu nekas :D Ievēroju, ka kulisē kaut kāda brīvgaita nu fig viņ zin jābrauc vien ir... Nu protams Koknesē iebraucām benzīntankā uzpildīt uzkodas un braucu ārā Pirmais gāzējam, uzgāzējam vēl metam otrajā, eu eu eu nevar nu nekas pagāzējam vēl nu nekā kā pirmais bija tā arī palika. Bračka pabrauca pretī kā šis šādus Audi bija jaucis neskaitāmas reizes iedabūja 4 robā un atlikušo ceļu nobraucu ar to. Pie visiem stopiem utt protams neapstājos :D Nu nekas bet vaininieks bija 6mm konusveida skrūvīte. Uzliku citu un viss tagad nav vairs problēmu :)

Audi 200 2.1 T, Palika robā!!!

Jautājuma cena: 0 Ls

Tēma: ātrumkārba

Komentāri (0)