Mitsubishi Eclipse GSX TurboAWD, 1995

Mitsubishi Eclipse GSX TurboAWD

5.48

Novertē auto kopumā!

Sekot šim auto

Auto uzturēšana - entuziasms 3.23
21-Jūn-2010

Auto iegādājos 2007. gada februārī - sliktā stāvoklī, uz to mirkli tas neinteresēja par cik beidzot biju atradis eiropā reto GSX versiju - turbo un pilnpiedziņas izpildījumā. Auto iegādājos no kaimiņvalsts Lietuvas, kur tas netika ekspluatēts, bet gan atceļojis no ASV gaidīja manu ierašanos.
Triju gadu laikā esmu paveicis sekojošo un "projekts" ir beidzies:
Viss sākās ar to ka nomainīju visas "šķūninga" detaļas pret oriģinālām. Pārkrāsoju, salasiju face lift bamperus un sliekšņus. Un nu tālāk jau aiziet performances lietas:
uzsūtīta apex’i N1 pilnā izplūde 3”;
interkūlerim uztaisītas nerūsējošā tērauda caurules, kuras azvieto standarta gumijas;
aftermarket blow-off vārsts: Greddy type-RS;
tā kā iegādājās Brembo lielie suportiņi tad mazākus un ar citu iznesumu diskus vairs nevar uzlikt. Tika iegādāti kaltie diski: OZ. Crono kaltie 17 collu, viena diska svars 7.95kg;
Standartā ir baigais džips, tāpēc jāliek pie zemes. Tika izmantoti mortizatori: Koni sport regulējami ar H&R Sport -35mm atsperēm
Bremzes: Evo 8 Brembo;
Ritošā daļa: Prothane poliuretāna bukses visai ritošajai;
Sajūgs: XTD stage 3 ielas keramiskais ar kurvi;
Salons: Griesti pārvilkti ar alkantaru, durvju apšuvumi melna āda + alkantara;
Sēdekļi: Evo 9 recaro;
Stūre: Evo 8 momo;
Elektronika: Apex’i SAFC Neo, Apex’i Turbo timer;
Mērinstrumenti: Autogauge – elektriskais boost;
Gaisa filtrs: K&N;

Pārlasīta kārba - jauni gultņi, blīvslēgi, 1., 2 sinhronizators, pārlasīta sadales kārba arī salikti jauni gultņi, blīvslēgi - visas detaļas oriģinālās Mitsubishi. Jauna turbīne. Motoram mainīti spriegotāji un siksnas. Svaiga krāsa (kods A4Atrue red), grīda no apakšas ir nopūsta ar pūšamo piķi, visas ritošās daļas ir nokrāosotas ar pulverkrāsošanu, sarkanas un melnas, laba mūzika, isotta pedāļu uzlikas, simota eļļas savācēj trauks (lai eļļas tvaiki neiekļūst ieplūdē), simota magnētiskā skrūve karterim (savāc metāliskās daļiņas, kuras peld eļļā), simota eļļas korķis, 6000k ksenons.

Jautājuma cena: 10000 Ls

Tēma: nauda, daudz naudas

Komentāri (2)