Mazda MX-6 , 1991

Mazda MX-6

6.83

Novertē auto kopumā!

Sekot šim auto

Gatis Nolbergs (gtturbo)

gtturbo

4.98

Gatis Nolbergs (Iecava)
Mazda MX-6
Redzēts 12-Jūn-2016

Servisa grāmata (10 ieraksti)

Jaunas kastes wooferim 6.16
25-Sep-2010

Kaadaa jaukaa dienaa bija liela nepiecieshamiiba peec lielaaka bagaznieka,vecaa kaste kas bija pa visu bagaznieka aizmuguri tika izjaukta,un saakta buuveet jauna,taada kas aiznems maz vietas un labi arii skanees!
Tika nolemts taisiit divas kastes,kas tika novietotas pa stuuriem,taageejaadi atbriivojot vairaak vietas! arii vecais labais Terminator 2 pastiprinaataajs tika nomainiits pret jaudiigaaku,uzstaadiits 1F kondensators un ventilaators pastiprinaataajam,lai tas mazaak karst! Galarezultaats ir gan vizuaali labs,gan arii skaneejums ir patiikams!

Mazda MX-6 , Jaunas kastes wooferim

Jautājuma cena: 100 Ls

Tēma: MX6

Komentāri (0)
Lambo 5.12
25-Sep-2010

Sen,ļoti sen kaarots sapnis,taa nu beidzot radaas izdeviiba iegaadaaties lambo enges,kas ir ieskruuveejamas vecajaas skruuvju vietaas! Lielaakaas probleemas sagaadaaja spaarni,jo uzliekot enges tos nevareeja normaali pielikt! Arii viss paareejais nebija tik vienkaarshi kaa man likaas,ar visaam regulaacijaam un citiem siikumiem durvju uzstaadiishana aizneema kaadas 3 dienas! Kad viss ir salikts kopeejais izskats ir vienkaarshi fantastisks!

Mazda MX-6 , Lambo

Jautājuma cena: 100 Ls

Tēma: MX6

Komentāri (0)
Priekseejaa bampera formas izveide! 6.10
04-Jūl-2010

Taakaa biezi naakas izgatavoto bamperi labot jo rodas visaadas plaisas,tad noleemu izgatavot formu kas kalpos kaa liidzeklis taada veida bamperu pavairoshanai-copy-paste! Plaisas rodas no taa ka uz bampera ir divu dazaadu materiaalu nesaderiiba,lokans plastmas un diezgan nepadeviiga un nelokaama skiedra! Lai izgatavotu formu nepiecieshams ilgs laiks,zinaashanas un arii ljoti liela pacietiiba!

Mazda MX-6 , Priekseejaa bampera formas izveide!

Jautājuma cena: 100 Ls

Tēma: MX

Komentāri (4)
Prieksheejaa bampera izveide 5.14
04-Jūl-2010

Shiis lietas izgatavoshana ir visgruutaakais ko esmu dariijis savam auto,saakumaa visu uzziimeeju uz papiira un tad centos tu visu dabuut gatavu arii dziivee,saakumaa likaas viss ljoti vienkaarshi,bet iisteniibaa taa nemaz nav,kaa atteelos var redzeet,tad saakumaa bamperim tika pieskruuveeta laminaata loksne kas peec tam piepuusta ar putaam! Kad putas sakalta,taas tiek piegrieztas peec vajadziigaas formas un izmeera! Beigaas viss tiek paarliimeets ar stiklashkiedru un spakteleets liidz liidzenai virsmai!

Mazda MX-6 , Prieksheejaa bampera izveide

Jautājuma cena: 100 Ls

Tēma: MX

Komentāri (0)
Uzacis 6.02
04-Jūl-2010

Skatoties uz auto priekshu daudz nebija jaadomaa,shim auto prasaas taads agresiivaaks skats,tad tika lemts par to ka jaaizgatavo uzacis! veidojums prasiija kaadas seshas stundas darba un lielu pacietiibu!

Mazda MX-6 , Uzacis

Jautājuma cena: 100 Ls

Tēma: MX

Komentāri (0)