Audi 90 , 1989

Audi 90

7.67

Novertē auto kopumā!

Sekot šim auto

Bitish

Bitish

4.62

Iecava
Audi 90
Redzēts 30-Jan-2011

Servisa grāmata (13 ieraksti)

Hella black + uzacs 8.25
17-Mar-2010

Tātad - paķīlētas lampas, No Sākuma noņēmu lukturiem stiklus - viens jau bija atlīmējies un tā kā tāpat bija jālīmē izdomāju noņemt otram un nokrāsot lukturu iekšu, hromētu atstājot vien reflektoru. Kad tas viss tika izdarīts, lukturis salīmēts, sākās uzaču būvēšana. Lampas aplīmēju ar parasto skoču lai nenosmērētu ar sveķiem, tad pāris kārtās tika uzklāta sķiedra ar sveķiem. Kad tas viss nokalta - norauts no luktura. Tālāk sākās mērijumi un formas piegriešana. Kad forma gatava, jāsāk špaktelēties un tad krāsošana. Un viss - uzacs gatavas. Tiek pielīmētas pie lukturiem ar stikla līmi.

Ps Pie reizes tika pārkrāsots arī priekšējais bamperis.

Pss Sanāca arī šaizītes - nolauzu lukturim kronšteinu, un tā kā otrs jau bija nolauzts dabuju līmēt atpakaļ - ar to pašu stikla līmi!

Audi 90 , Hella black + uzacs

Jautājuma cena: 0 Ls

Tēma:

Komentāri (0)
Vārstu vāka blīve + krāsains kolektors 6.24
28-Okt-2009

Jau kā iegādājos Audi savā īpašumā ieraudzīju ka vārstu vāka blīve nedaudz laiž garām eļlu, lai gan līmenis nepazuda. Tā nu sanāca ka visulaiku braucu ar tādu beigtu blīvi. Un tad kādu dienu pavēroju tā kārtīgāk, un izrādījās ka eļļa sākusi diezgan daudz tecēt gar blīvi.
Tad nu iepirku blīvi kas maksāja smieklīgi maz - 2.70 Ls. Ķēros pie darba, noņēmu kolektoru un kad tiku līdz vārstu vāka skrūvēm sapratu ka puse no viņām ir galīgi vaļā!. Kad biju vāku noņēmis visu kārtīgi ar šķīdinātāju nomazgāju un liku jauno blīvi virsū. Tad ienāca doma mazliet paķēmoties un Nokrāsoju kolektoru vara krāsā. Plus labākam skatam iekrāsoju arī Audi uzrakstu uz kolektora un tās strīpiņas. Lai arī diezgan laucisks tunings - galvenais ka pašam patīk!

Audi 90 , Vārstu vāka blīve + krāsains kolektors

Jautājuma cena: Ls

Tēma:

Komentāri (0)
S2 bamperis 7.22
16-Okt-2009

Jau kad iegādājos mašīnu nebiju īpaši apmierināts ar priekšējo bamperi - standartā apakša aiziet pa daudz uz iekšu. Sākumā domāju ka atstāšu tādu kāds ir, jo šķūningu negribējās likt. Tad biju ievērojis šādu bamperi kas nāk Audi S2 un V6 B4 kupejām. Un te pēkšni skatos netā viens tirgojas. Dabuju diegan lēti - pa 25 ls, bet bez restītes, tāpēc ieliku parasto tuning sietu.
Rezultāts tāds. Citiem patīk, citiem nē. Galvenais ka pašam patīk!

Audi 90 , S2 bamperis

Jautājuma cena: 40 Ls

Tēma:

Komentāri (0)
Šķūnings + Uzlīmes 7.15
15-Sep-2009

Uzlīmēts stiklašķiedras brīnums uz aizmugurējā loga. Nav pat ne jausmas kā to lietiņu sauc.
Nopirku pa 15 Ls - nogruntēju, nokrāsoju ( krāsa bija palikusi pāri no bampera remonta) Klāt nācās piepirkt stikla līmi ar kuru tad šis brīnums tika pielīmēts! Kādas 5 stundas paturēju nolīmētu ar skoču. Tad līme sakalta un skoču prātīgi plēsu nost. Tad nedaudz apgriežu līmi kur pa daudz un gatavs!
Pēctam tika uzlīmētas Audi-Style.lv uzlīmes + Aiz neko darīt izgriezta uzlīme ar uzrakstu Bitish - tas tā pašam par prieku! :D

Audi 90 , Šķūnings + Uzlīmes

Jautājuma cena: 22 Ls

Tēma:

Komentāri (0)
Sveces 5.06
15-Sep-2009

Sveces mainītas divu iemeslu dēļ. Pirmkārt motoram brīžiem kautkas niķojas un bija cerība ka sveču maiņa to labos. Otrkārt iepriekšējās bija tik vecas , ka vienreiz izņēmu un kad ieliku atpakaļ vairs nedarbojās :D Vienīgais glābiņš bija jaunas sveces.
Laiks - Apm 10min
Izdevumi - 20 ls - 5gb

Audi 90 , Sveces

Jautājuma cena: 20 Ls

Tēma:

Komentāri (0)